Get your latest promo codes for Uber, Grab, Lazada here. Take free rides with valid promo code(s).

Info Sharing: BigPay, MasterCard Kompani AirAsia

Siapa nak jimatkan duit semasa beli tiket penerbangan AirAsia, boleh beli pakai kad BigPay ni. Selama ni kita rugi kalau beli pakai kad debit/kredit dari bank. Tiket AirAsia dah murah, tapi last sekali kena caj RM16 sampai RM144 kat processing fee, kan?
Pakai kad ni, AirAsia TAK CAJ PROCESSING FEE. Cuma bayar harga tiket.

Paling best, duit kita kat dalam tu boleh buat shopping Lazada, Shoppe, isi minyak kereta, beli barang kat Tesco, Giant dan termasuk semua kedai yang ada logo MasterCard. Yang best, bila guna BigPay, kita boleh dapat Big Point. Top up je dapat point, beli barang/tiket dapat point lagi, sape nak bagi mcm tu?

Untuk Big Point AirAsia:
1. Every reload of RM 50= 1 Big Point
2. Every transaction of RM 20= 1 Big Point
3. Shopping overseas setiap RM 1 dapat 2 Big Point

Banyak points = tiket murah

Sekarang lagi best, kalau sape daftar, BigPay bagi free RM10 dengan syarat kena masuk promo code: B7EQSVZHJ7
Penting untuk travelers, Exchange rate di luar negara bergantung rate semasa, so sangat berbaloi untuk shopping!

Pengeluaran di ATM luar negara caj RM10 sahaja! Jimat kan? dan tidak perlu call bank untuk activate pengeluaran antarabangsa

MACAMANA NAK DAPAT KAD NI? Mudah je, tak sampai 5 minit pun:

STEP 1
Mula-mula install apps *BIGPAY* kat dalam Play Store atau App Store
Download the BigPay app

http://bigpay.link/ios
 http://bigpay.link/android
STEP 2
Lepas tu apply kad BigPay ni guna smartphone kita je.
1. Intro:

2. Isi borang:


3: Masukkan kod ni B7EQSVZHJ7  untuk claim *RM10 PERCUMA* dari Air Asia. Ini insentif guna kod. Tak guna kod tak dapat..... huhu.
4: MuatNaik kad pengenalan.
5: Tunggu BigPay check dan approve.

STEP 3
Dah selesai semua, top up RM20 untuk aktifkan kad. RM20 ni bukan yuran, boleh guna lepas dapat kad nanti. Top up ni boleh guna kad kredit /debit ATM or online banking. Dah settle.
*Once activate, dalam account ada RM10(referral code)+RM20 =RM30

STEP 4
Kad tu dia akan pos ke alamat kita, dalam 5 hari bekerja dah sampai, tak payah bayar apa-apa utk pos. Tunggu je kad sampai kat rumah sambil goyang kaki.

Step 5
Aktifkan kad BigPay anda!!


Tak perlu pergi bank, atau pergi mana-mana kaunter untuk nak buat kad ni. Mudah sangat. Pasti tak menyesal.
 BigPay SignUp
For New Grab Account:
Follow these steps : 
Step 1 : Sign Up Grab with this LINK > https://r.grab.com/grabsignupnow
Step 2 : Get Discounted Ride - Up to MYR 3!
 Step 3 : Enjoy your Grab ride :)
Promo Code: GRABNEW - RM6 x 2 Grab Rides
Details Here : http://bit.ly/PromoGrabNew 

BigPay, Percuma RM10 : http://bit.ly/BigPayNow

Useful Links
1. Sign Up with BigPay MasterCard and Get RM10 : http://bit.ly/SignUpBigPay
2. SignUp with HappyFresh, Get RM25 : http://bit.ly/HappyFreshSignUp
3. BigPay, Dalam Bahasa : http://bit.ly/BigPayNow
4. Sign Up with HonestBee; Get RM15 >  http://bit.ly/2Roa04X
5. Sign Up with Boost; Get up to RM5 > http://bit.ly/RegBoostApp 
6. Register EzCab Get RM5 Discount. >  http://bit.ly/GetEzCab
7. Use promo codes when you are Thailand  : http://bit.ly/GrabTH2019

-------------------------------------------------
If you're on Telegram, don't miss our UPDATES delivered to your phone!
Follow : https://t.me/PromoCodesMY
Like the www.promocodes.my? Please Click and Share
 

Total Pageviews

Like Our Page

Follow Us

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Get Cashback for Every Ride

Get Cashback on all your Uber and Grab rides, and take only the Cheapest Rides with Rides Comparison Function! shopback

Popular Last 7 Days

List Of Promo Codes

Tags

advertorial (1) AirAsia (1) Airport (1) Alor Setar (1) Bank (2) BigPay (4) Boost (8) BusOnlineTicket (1) Cashback (1) CITI (3) Contest (1) Credit Card (3) Dacsee (7) Diesel (12) EzCab (79) foodpanda (15) FRENZT (5) Go-Jek (3) Grab (243) GrabExpress (1) GrabFood (47) GrabPay (6) GrabPH (5) GrabReward (1) GrabTH (9) HappyFresh (8) Honestbee (2) Kangar (1) KB (1) Kedah (1) KFC (1) KLIA (1) KLIA2 (1) Kluang (1) KT (1) Kuching (1) Labuan (1) Lahad Datu (1) Lazada (17) MAE (5) MAS Airlines (3) Maybank (8) McDonald's (1) MilkADeal (1) Movie (1) MR D.I.Y (1) MULA (68) MyCar (28) N9 (1) News (3) NewUsers (15) Penang (8) Petrol Price (15) Petronas (1) Philippines (4) PICKnGO (8) Platinum (1) Promotions (16) qoo10.my (1) Quulo (14) Ramadhan (1) Raya (1) Razer Pay (2) Referral (1) Riding Pink (4) RON95 (14) RON97 (14) Sabah (1) Sales11.11 (3) Sandakan (2) Santan.com.my (1) Selangor (1) Setel (5) Shell (1) ShopBack (1) Shopee (14) Sibu (1) SoCar (1) sportsdirect.com (1) Tawau (2) TGV (1) Thailand (6) Touch 'n Go eWallet (10) Touch ‘n Go eWallet (1) Touch n' Go (2) Uber (46) UOB (1) Woom (4) Yoodo (1)